Mezitli Sanat Çarşısında Rock Denetim Konseri




Tarih: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 13:36


Mezitli Belediyesi çalışanları tarafından oluşturulan müzik grubu Rock Denetim, Sanat Çarşısında konser verdi. Rock müziğin birbirinden güzel şarkılarını seslendiren grup üyelerinin coşkusu Sanat Çarşısından taşarak evlerin balkonlarına kadar ulaştı. Konser, Mezitli Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da canlı yayın olarak yayınladı.

Mehmet Doğan, Emrah Palak, Can Mansuroğlu, Utku Güleç ve Ömer Akçiçek’ten oluşan, yaklaşık 1 saat sahnede kalan grup büyük beğeni toplarken, evlerinin balkonlarından ve alışveriş için çarşıya gelen vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Başkanımız Neşet Tarhan konser öncesi grup üyeleriyle sohbet ederek, önümüzdeki süreçte ilçemizin bir çok yerinde konser vermeleri için imkan sağlayacaklarını dile getirdi.

Koranavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve sosyal faaliyetlerden uzak akalan vatandaşlara güzel bir zaman geçirmek istediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Gerek Sanat Çarşımızda alışverişe gelen gerekse sosyal medya hesaplarımızdan takip eden vatandaşlarımıza güzel bir sürpriz yapmak istedik. Belediye çalışanlarımız tarafından kurulan müzik grubu Rock Denetim, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla hoş bir Mersin akşamı yaşamamıza neden oldu. İş yoğunluğu sonrası evlerinde dinlenmeleri gereken zamandan feragat ederek böyle başarılı bir müzik grubu kurmaları nedeniyle de kutluyorum. Rock Denetim’in bundan sonra da farklı mekanlarımızda konser vermelerine olanak sağlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: mezitli, rock, tarhan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA