Erdemli’de asfalt çalışması yapıldı




Tarih: 15 Eylül 2020 Salı 12:34


Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tozlu Mahallesinde sathi kaplama asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Erdemli Belediyesi, eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği asfalt temel yapımı ve sathi asfalt kaplama çalışmalarına Tozlu Mahallesinde devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde yürütülen faaliyetlere bir yenisini daha ekleyen ekipler, Tozlu Mahallesinde de yol yapım, bakım ve onarım faaliyetleri ile asfaltlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Kentimizin birçok noktasında aynı anda çalışma yürüterek vatandaşlarımızın ulaşım noktasında sıkıntı çekmemesini sağlıyoruz. Tozlu Mahallemizde daha önce de birçok yeniliğe imza attık, bugün de sathi kaplama asfalt çalışmalarını sürdürüyoruz. Erdemli’nin her noktasına çalışmalarımız devam ediyor. Belediyecilik ekip işidir, bizde ilçemizdeki her noktasına uzman ekiplerimiz ile hizmet etme gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.(HaberMerkezi)


Etiket: erdemli, erdemlibelediyesi, asfalt


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA