Yenişehir Belediyesinden ayak pedallı dezenfeksiyon cihazı




Tarih: 15 Eylül 2020 Salı 12:35


Korona virüs önlemlerini almaya devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi vatandaşların ibadetlerini sağlıklı koşullarda yerine getirebilmeleri amacıyla ibadethane girişlerine ayak pedallı dezenfeksiyon cihazı yerleştirdi.

Yeni tip korona virüs Covid-19’la mücadelesini sürdüren Yenişehir Belediyesi kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Cuma namazı öncesinde vatandaşlara tek kullanımlık seccade dağıtan ve halk sağlığını korumak amacıyla ibadethaneleri periyodik olarak dezenfekte eden Yenişehir Belediyesi, şimdi de ürettiği ayak pedallı dezenfeksiyon cihazlarını kentteki tüm ibadethanelerin girişlerine yerleştirdi.  Yenişehir Belediyesinin bu uygulaması vatandaşları da memnun etti.

 

“VİRÜSÜ YENMEK KOLEKTİF BİR MÜCADELE GEREKTİRİYOR”

Korona virüs salgını önlemleri kapsamında halkın yoğun olarak kullandığı tüm alanlarda Yenişehir Belediyesinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Virüs riskinin bulunduğu tüm alanlarda Yenişehir Belediyesi olarak görev başındayız. Virüsü yenmek kolektif bir mücadele gerektiriyor. Biz de bu konuda üzerimize düşeni yapıyoruz. El birliğiyle verilecek mücadele inanıyorum ki bize özlem duyduğumuz güzel günleri getirecek” dedi. (Haber Merkezi)

 


Etiket: yenişehir, yenişehirbelediyesi, cami, dezenfekte


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA