Mersin Devlet Opera ve Balesi “Oda Orkestrası Konseri” düzenliyor




Tarih: 17 Eylül 2020 Perşembe 13:24


Mersin Devlet Opera ve Balesi 19 Eylül 2020 Cumartesi günü saat 21.00’ da Mezitli Amfi tiyatro’ da ‘’Oda Orkestrası Konseri’’ düzenliyor.

Konserin solist sanatçıları; NovavonFlute Quartet üyesi olan yurt içi ve yurt dışında konserler veren Flüt sanatçısı Fırat Azimov, klasik eğitiminin yanı sıra ünlü Caz müzisyenlerinden  “Caz’’ eğitimi de almış olan ve bu dalda birçok konser vermiş flüt sanatçısı Çağla Canen, An Evening with Huge Jackman, Phantom of the Opera gibi dünyaca ünlü temsillerde ve İstanbul  Şehir Tiyatrosu’nda  çeşitli müzikal ve oyunlarda performans sergilemiş olan klarnet sanatçısı Keremcan Köse.

Konzertmeister Marina Kvlividze’ nin öncülüğündeki programda Edvard Grieg Holberg Süit, Johann Sebastian BachBrandenburg Konçerto 51. Bölüm , Oda Orkestrası ve Flüt için 5 Bölüm, Henry Purcell Andelazer Süit 3. Bölüm, Louis Spohr Klarnet için Fantezi ve Varyasyonlar ve Kara Kara ev Minyatür Ayşe ve Dans yer alıyor.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Orkestrası sanatçılarının yer aldığı, yaklaşık 1 saat sürecek olan konser, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen, yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda dinleyicilerin beğenisine sunulacak. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, devletoperabale, odaorkestrası, konser


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA