Tarsus’ta cinayetle biten silahlı kavgada 5 kişi tutuklandı




Tarih: 6 Ekim 2020 Salı 10:51


Mersin’in Tarsus ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavgaya karışan 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Barbaros Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavgada Seyhan Genç isimli şahıs hayatını kaybederken, K.Z. yaralandı. Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinin yaptığı çalışmada olayın şüphelilerinden A.M. 1 adet tabanca, 33 adet mermi ve 1 adet sustalı bıçakla, F.Ç. 1 adet tabanca ve 8 adet mermi ile İ.Ü. de bıçakla yakalandı. Devam eden soruşturma kapsamında M.M., D.E. ve Y.M. adlı kişiler de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.M. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, A.M., F.Ç., İ.Ü., D.E. ve Y.M. ise çıkarıldıkları mahkemece ‘kasten adam öldürme ve yaralama’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)


Etiket: mersin, tarsus, tutuklama, cinayet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA