Tarsus İdman Yurdu’nda galibiyet sevinci yaşanıyor




Tarih: 29 Ekim 2020 Perşembe 14:21


Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda Mamakspor’u farklı mağlup etmenin haklı sevinci yaşanıyor.

Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, "Kolektif futbol, sahada takım ruhu farklı galibiyeti getirdi" dedi. Sezonun en farklı galibiyetini Mamak FK'yi 4-0'lık skorla mağlup ederek elde eden sarı-lacivertli takımda yüzler gülüyor. Mamak FK galibiyetiyle son haftalardaki şansızlıklarını yendiklerin belirten Tarsus İdman Yurdu Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, bu galibiyetin takımın özgüvenini yükselttiğini söyledi. Can, "Etkili ve güzel bir oyunun ardından bu sezon gol yemeden 4 golle 3 puanı süsledik. Forvetimiz Atilla'nın sakat olmasından dolayı oynayamadığı maçta takım arkadaşları yokluğunu hissettirmedi. Kolektif futbol, sahada takım ruhu farklı galibiyeti getirdi. Geçen hafta deplasmanda yaşadığımız 2-0'lık galibiyetten 2-2'lik Kırşehirspor beraberliğini telafi ettik. Hedef yolunda bu galibiyet morali ile seri galibiyet elde etmeliyiz. Daha iyi olacağız. Teknik ekibimize, oyuncularımıza, güvenimiz sonsuz. Çıkışımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. (İHA)


Etiket: tarsus, tarsusidmanyurdu, misli, kırmızıgrup, hakancanancan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA