Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları sona erdi




Tarih: 2 Kasım 2020 Pazartesi 10:37


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 97’nci yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Mersin’in ev sahipliğinde düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları tamamlandı.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 2020 faaliyet programında yer alan ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Erdemli Atış Poligonu’nda 11 ilden 60 Sporcunun katılımı ile düzenlenen “Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları” Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu başkanı Ufuk Arman ve Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’inde izlediği final müsabakaları ile sona erdi. Cumhuriyet Kupası Skeet Yarışmaları final müsabakaları sonunda dereceye giren sporculara ödüllerini Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu başkanı Ufuk Arman, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ahmet Kılınç tarafından verildi. (Haber Merkezi)


Etiket: cumhuriyetkupası, skeet, atıcılıkveavcılıkfederasyonu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA