Tarsus Yeryüzü Pazarı’nın konuğu Ayhan Sicimoğlu olacak




Tarih: 6 Kasım 2020 Cuma 13:22


Tarsus Yeryüzü Pazarı’nın ikincisi 8 Kasım Pazar günü açılacak. Ülkemizde seyahat ve kültür programları ile bilenen Müzisyen, Radyocu, TV Programcısı ve İş İnsanı Ayhan Sicimoğlu Tarsus Yeryüzü Pazarı’nın konuğu olacak.

Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ziraat Odası ve Tarsus Slow Food iş birliğinde tarihi Kubat Paşa Medresesi’nde açılan Tarsus Yeryüzü Pazarı’nın ikincisi 8 Kasım Pazar günü ziyaretçilerle buluşturulacak. İlkinde renkli görüntülere sahne olan pazarda iyi, adil ve temiz üretim yapan bölge yerli üreticilerinin ürünleri sergilenmeye devam edecek. Ayda iki kez olmak üzere pazar günleri açık kalacak pazarda bölgeye özgü tat ve değerlerin tüketicilerle buluşturulması hedefleniyor.

 

TANITIMA KATKI

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Dünyanın 70’inci, Türkiye’nin 4’üncü Yeryüzü Pazarını kentimize kazandırmanın çok önemli bir başarı olduğunu belirterek, ‘’Yeryüzü Pazarını Tarsus’u hem ulusal hem de uluslararası alanda tanıtabileceğimiz ciddi bir organizasyon olarak görüyoruz. Zaten kentimiz tarih, kültür, inanç ve gastronomi turizmi alanında önemli değerlere sahip. Dolayısıyla kentimize ve bölgemize özgü değerleri, zenginlikleri ve yerel güzelliklerimizi bu pazar aracılığıyla da tanıtıma şansı elde edebiliyoruz. Pazar çok da güzel ve renkli görüntülere sahne oluyor. Kentimizde başta Belediyemiz olmak üzere kurumlarla iş birliğinin de güzel bir örneği. Tarsus Yeryüzü Pazarı sayesinde kentimize ticari ve sosyal anlamda canlılık geliyor. Tarsus Yeryüzü Pazarımız ayda 2 kez pazar günleri tüketicilerle buluşmaya devam edecek’’ diye konuştu. (Haber Merkezi)


Etiket: tarsus, yeryüzüpazarı, ayhansicimoğlu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA