Mezitli’de ’kırmızı’ adlı oyun sahnelendi




Tarih: 17 Kasım 2020 Salı 15:02


Mezitli Belediyesi Oda Tiyatrosu tarafından sergilenen ’kırmız’ adlı oyun büyük ilgi gördü.

Tamer Güven'in yazdığı ve Vedat Yalçın'ın yönettiği oyun için hazırlanan soundtrack çalışması da sosyal medyadan paylaşılmasının ardından sahnelendi. CHP eski Milletvekili Aytuğ Atıcı’nın da izlediği Mezitli Belediyesi Sanatevinde oyuna gösterilen ilgi nedeniyle sanatseverlere teşekkür eden oyun yazarı Tamer Güven, “İlk gösterimizde yoğun bir ilgiyle karşılaştık. Tüm sanatseverlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.mÇok iddialı bir oyunla seyircinin karşısına çıktıklarını vurgulayan oyunun yönetmeni Vedat Yalçın ise “Değişik, çarpıcı ve daha önce en azından Mersin'de kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir oyunla sanatseverlerin karşısına çıktık. Seyircilerimizde ilk günden gösterdikleri ilgi ile çabamıza karşılık verdiler. Hepsine teşekkür ediyoruz. Tiyatro sahnelerinde çok görmediğimiz konusu, yenilikçiliği esas alan kurgu yöntemi ile bölgemizin tiyatro anlayışına farklı bir bakış açısı getiriyoruz" ifadelerini kullandı. Mezitli’de kültür ve sanat alanında büyük gelişmeler olduğuna dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da “Mezitli sanatsever, aydınlık yüzlü insanlarımızın yaşadığı bir kent. Gerçekleştirdiğimiz kültürel ve sanatsal etkinliklerde bunun etkisini en iyi şekilde görüyoruz. Oda Tiyatromuzun ilk oyununun yoğun ilgi görmesi bunun en güzel göstergelerinden birisidir” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)


Etiket: mezitlibelediyesi, odatiyatrosu, kırmızı, tiyatro


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA