BELEDİYE EKİPLERİ TÜFEKLE YARALANAN KÖPEK İÇİN SEFERBER OLDU




Tarih: 24 Kasım 2020 Salı 13:23


Tarsus Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, Kenzin Mahallesinde akşam saatlerinde bir köpeğin tüfekle yaralandığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Kısa süre içinde Kenzin Mahallesi'ne giden Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon ekipleri, Kenzin Mahallesinde tüfekle yaralanan köpeğe ulaşmak için arama çalışması başlattı.

Kenzin Mahallesi'nde yaşayan iki hayvansever gencin eşliğinde yaralı köpeği bulmak için yoğun çalışma yürüten ekipler, köşe bucak demeden yaptıkları arama neticesinde acı içinde kıvranan ve korkudan bir evin giriş kısmına sığınan Paşa isimli köpeğe ulaşmayı başardı.

Acil müdahalede bulunmak ve tedavisini yapmak üzere Geçici Hayvan Bakım Evine nakledilen Paşa isimli köpek, Veteriner Hekim Mehmet Demir tarafından muayene edildi. Köpeğin vücudunun çeşitli yerlerinde saçma yaraları tespit eden Demir, Paşa’yı eski sağlığına kavuşturmak üzere tedavi altına aldı.


Etiket: Mersin, KenzinMahallesi, GeçiciHayvanBakımEvi,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA