Kahveci: “Büyüme rakamları yatırımcıya güç veriyor”




Tarih: 2 Aralık 2020 Çarşamba 16:22


Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, “3’üncü çeyrek içerisinde yüzde 6,7 oranında artış gösteren Türkiye ekonomisi yatırımcıya güç vermeye devam ediyor” dedi.

Genel Müdür Kahveci, yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan büyüme rakamlarını değerlendirdi. TÜİK’in, Türkiye ekonomisinin 3’üncü çeyrekte yüzde 6,7 oranında büyüdüğünü açıklamasının yatırımcılar açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Kahveci, “Covid-19 salgını ile tüm dünyanın kapılarını kapattığı dönemlerde bile geçtiğimiz yılın 3’üncü çeyrek rakamlarına göre büyüme hızımızın kesilmemiş olması yatırımcının ülkesine olan güvencini arttırmıştır. Pandemi döneminde tüm önlemlerimizi alarak üretime ara vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlamda ülke ekonomisine katkı sağlamak bizleri gururlandırıyor. 2021 yılında da ülke ekonomimizdeki büyüme hızının ivmelenerek artacağına olan inancımız tam. Teknopanel olarak biz de üretim hızımızı arttırma hedeflerimizi koruyoruz” ifadelerini kullandı. (İHA)


Etiket: orhankahveci, teknopanel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA