Yıldırım: Yaptırımlar bizi yolumuzdan çeviremez




Tarih: 11 Aralık 2020 Cuma 14:01


Yılbor Boru Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, son günlerde ekonomik piyasalarda sık sık dile getirilen yaptırım kararları ile ilgili konuşarak, “Yaptırım olsa da olmasa da biz sanayiciler yolumuzdan vazgeçmeyiz. Ülkemize güveniyoruz” dedi.

AB Liderler Zirvesi’nin Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmelerden dolayı Mart 2021'e kadar ilişkilerin durumu ve diğer seçeneklerle ilgili rapor hazırlanması istemesinin ardından, ABD’nin S-400 yaptırımlarını imzaladığının uluslararası haber ajanslarına düşmesini değerlendiren Yılbor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yıldırım, “Biz Türk yatırımcılar olarak ülkemize güveniyoruz. Yaptırım söylentileri ile ülke ekonomimizi hedef alan bu haberler bizleri yolumuzdan çeviremez” dedi.

 

“HEDEFLERİMİZ YÜKSEK”

“Yılbor Boru olarak hedeflerimiz yüksek” diyerek sözlerine devam eden Yıldırım, “Biz üretim ve ihracat noktasında hedeflerimizi yüksek tutuyoruz. Pandemi döneminde Avrupa tüm dünyaya kapılarını kapattığı dönemde bile kendimize yeni pazarlar bularak hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ettik. Bu anlamda da önümüzdeki süreçte ülkemizin yatırımcısını koruyacak tedbirler alacağına inancımız tamdır. Hedeflerimiz doğrultusunda üretimimize ara vermeden devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)


Etiket: hasanyıldırım, yılbor, yaptırım, türkiye, amerika


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA