İçel İdmanyurdu adım adım şampiyonluğa




Tarih: 30 Aralık 2020 Çarşamba 17:18


Misli.com 3. Lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdmanyurdu, deplasmanda konuk olduğu Şile Yıldızspor’u Uğur Ayhan ve Caner Yılmaz’ın attığı gollerle 2-1 mağlup ederek 2020 yılını galibiyetle kapatmış oldu. İstanbul’da Şile ilçe stadında gerçekleşen karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkan İçel İdmanyurdu, bu sonuçla şampiyonluk yolunda yara almadan yeni yıla girmiş oldu.

Haber- Harun Bor

Bir taraftan yeni yıl öncesi aldığı galibiyetle yüzleri güldüren temsilcimiz ligde zirve mücadelesi verdiği Somaspor’un Erbaaspor karşısında 90+8. dakikada attığı golle aldığı bir puana da üzülmüş oldu. Erbaaspor’a deplasmanına konuk olan Somaspor 2-1 yenik sürdürdüğü karşılaşmada maçın duraklama dakikasında Muhammed Öztürk’ün attığı golle maçı 2-2’ye getirerek hanesine 1 puan yazdırdı. İçel İdmanyurdu bu sonucun ardından yeni yıla lider girme şansını kıl payı kaçırmış oldu. Bu sonucun ardından Somaspor’un lider olduğu 15. haftanın sonunda İçel İdmanyurdu 31 puanla 2.sırada yer alarak hem zirveden kolay kopmayacağını hem de en ciddi şampiyonluk adayı olduğunu da kanıtlamış oldu.

“İÇEL İDMANYURDU CİNAYETLERE SESSİZ KALMADI”    

 İçel İdmanyurdu, Şile Yıldızspor maçına çıkmadan önce çok anlamlı ve alkışlanacak bir paylaşıma yer verdi. İçel İdmanyurdu aynı gün üç kadının hayattan koparıldığı ve tüm Türkiye’yi yasa boğan cinayete sessiz kalmadı. Kulübün Şile Yıldızspor maçı öncesi sosyal medya hesaplarından paylaştığı maçın ilk 11’inin yanında hayatlarını kaybeden Aylin Sözer, Selda taş ve Vesile Dönmezin görsellerine yer verdiği paylaşım büyük bir farkındalık yaratmış oldu.


Etiket: Mersin, İçelİdmanyurdu, ŞileYıldızspor, galibiyet, Aylinsözer, SeldaTaş, VesileDönmez


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA