İçel İdmanyurdu evinde kayıp




Tarih: 28 Ocak 2021 Perşembe 16:57


Misli.com 3. Lig 3. Grubun şampiyonluk favorisi İçel İdmanyurdu, sahasında ağırladığı Osmaniyespor’a 1- 0 mağlup olarak moral bozdu. Ligin ikinci devresinin ilk maçında Mersin Arena’da mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkan kırmızı şeytanlar, Osmanispor’dan Kerim Bölük’ün 72. dakikada attığı gole karşılık veremedi ve 18. haftada sahasında çıktığı maçtan mağlup ayrıldı.

Haber- Harun Bor

Misli.com  3. Lig 3. Grup 18. hafta maçında İçel İdmanyurdu, ligin son sıralarında yer alan ve düşme potasında bulunan bir diğer Akdeniz temsilcisi Osmaniyespor’u ağırladı. Maça;  Sertaç Güzel, Burak Bilgen, Gökcan Gelmen, Ekrem Aydemir, Aslan Gök, Emrullah Yıldırım, Tunahan Ergül, Uğur Ayhan, Yılmaz Can Taşkıran, Özer Ozan Pekdemir ve Yaşar Çetin 11’i ile başlayan temsilcimizde yeni transferlerden deneyimli kanat oyuncusu Yılmaz Can Taşkıran da görev aldı. İçel İdmanYurdu- Osmaniyespor maçının ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Sezonu şampiyon tamamlayıp 2. lige çıkmanın hesaplarını yapan İbrahim Baş’ın öğrencileri,  yeni sezonda kadrosunu güçlendirerek çıktığı bu maçta istediği sonucu alamadı ve gelecek hafta oynayacağı Erbaaspor maçı öncesi taraftarlarını da üzmüş oldu. Bu sonucun ardından temsilcimiz ligde oynadığı 17 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 34 puanda kalmış oldu. Rakip Osmaniyespor ise aldığı bu sonuçla 6. galibiyetini aldı ve puanını 18’ çıkardı. Osmaniyespor ligin ilk yarısında oynadığı 16 karşılaşmadan 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak ligin ilk yarısında kötü bir grafik ortaya koymuştu. Düşme hattına yakın 13. sırada yer alan Osmaniyespor, bu sonuçla  12. sıraya yükselmiş oldu.

 

“3. LİGDE HEYECAN DEVAM EDİYOR”

Öte yandan Misli.com 3. Lig 3. grupta lider Somaspor sahasında konuk ettiği Erokspor’u 4-2 gibi farklı bir skorla yenerek sezona güçlü bir başlangıç yapmış oldu. Bu galibiyetle liderliğini devam ettiren Somaspor 38 puanla serisini devam ettirdi. Somaspor en son mağlubiyetini Türkiye Kupasında Kahramanmaraşspor’a  1-0 yenilerek almıştı. Somaspor’un güçlü rakibi Erokspor ise ligde başarılı bir performans ortaya koyuyor. İçel İdmanYurdu’nun hemen ardında üçüncü sırada yer İstanbul Kasımpaşa ekibi Erokspor, 4 maç aradan sonra mağlup oldu. Erokspor oynadığı 17 maçta 10 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 33 puan topladı. Gelecek hafta temsilcimiz 19. Haftada deplasmanda Erbaaspor’a konuk olacakken, lider Somaspor deplasmanda Gölcükspor’a konuk olacak. Erokspor’da  sahasında Karşıyaka takımını ağırlayacak. Ligde özellikle Somaspor ve Erokspor takımları ile şampiyonluk yarışı içinde olan temsilcimiz adeta ateş çemberi içerisinde bulunuyor.

 

“İÇEL İDMANYURDU’NDA KADRO GÜÇLENDİ”

Temsilcimiz İçel İdmanYurdu  sezonun ikinci devresi hazırlıklarını Antalya’da gerçekleştirdi. Transfer dönemini de yoğun geçiren  Metin Saltık ve ekibi takımdan 7 isim ile yollarını ayırırken, 6 yeni ismi de renklerine bağladı. Lacivert Kırmızılılar daha önce kulübün  sosyal medya hesaplarından duyurduğu açıklamasında, Mahmut Metin, Fazlı Ayan, Caner Yılmaz, Egemen Baysal, Furkan Zengin, Onur Dursun ve Doğukan Özyurt ile yolların karşılıklı anlaşılarak ayrıldığını duyurmuştu. Sezon sonunda ipi göğüslemek ve şampiyonluk şarkıları söylem hedefine odaklanan İçel İdmanYurdu, kadrosunu genç ve deneyimli isimlerle güçlendirdi. Mersin Arenada oynanan Osmaniyespor maçında kadrosuna yeni kattığı deneyimli kanat oyuncusu Yılmaz Can Taşkıran’ın ilk 11’de başladığı maçta sportif anlamda da takımda revizyona gidildi. Hem Avrupa deneyimi hem de Türkiye’nin farklı takımlarında forma giyen deneyimli isimlerini kadrosuna katan İçel İdmanYurdu, daha önce Almanya’nın Arminia Bielefeld takımında da oynayan sağ kanat oyuncusu Dersim Şahan Kaynak’ı da kadrosuna kattığını açıklamıştı. Kaynak daha önce Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve  Balıkesirspor formalarını da giydi. Temsilcimiz ayrıca Sağ bek oyuncusu  Alper Hamdi Bayraktar, Ön liberoda görev alan Ahmet Mert Bayındır, sol kanat oyuncusu Furkan Güneş ve orta saha oyuncusu Yusuf Kaan Kara ile kadrosunu deneyimli isimlerle  güçlendirerek sezon sonunda şampiyonluk hedeflerine  de odaklanmış oldu. Sportif direktörlük için de Ali Çolak ile yollarını ayırdığını açıklayan İçel İdmanYurdu, Çolak yerine daha önce  2017 yılında sportif direktörlük  görevi yapan  Vedat Çoban’ın getirildiğini açıklamıştı.

 

 


Etiket: misli.com, içelidmanyurdu, 3.lig, 3.grup, osmaniyespor


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA