Tarsus İdman Yurdu tek golle kazandı




Tarih: 3 Şubat 2021 Çarşamba 16:32


Misli.com 2. lig kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, ilçe stadyumunda ağırladığı Rize ekibi Pazarspor’u, Suat Kaya’nın 58. dakikada attığı tek golle 1-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonuçla sarı lacivertliler puanını 30’a çıkardı.

Misli.com 2. Lig kırmızı grupta Tarsus İdman Yurdu, geçtiğimiz hafta Van Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü karşısında aldığı 3-0’lık yenilgi sonrası mutlak galibiyet için Pazarspor karşısında sahaya çıktı. Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Ergün Penbe’nin öğrencileri orta sıralardan kurtulup üst sıralara tırmanmanın hesabını yaptığı bu maç öncesi Covid-19 testleri pozitif çıkan 5 futbolcunun şokunu yaşayarak bu maça çıktı. Beş oyuncusunda yoksun maça çıkan Tarsus İdman Yurdu maça; Barış Türkmen, Onur Şirin, Ferhat Duman, Nurullah Kaya, Alperen Pak, Suat Kaya, İbrahim Hırçın, Cem Aktaş, Eyüp Akcan, Aytaç Öden, Samet Eker  11’i ile çıktı. Sarı lacivertlilerde yedek olarak;  Anıl Demir, Furkan Çetinkaya, Mahsun Gediklioğlu, Ender Yıldırım, Çağrı Yağız Yasak ve Mahmut Metin yer aldı. Maçın hakemleri Okan Kayataş, Uğur Akalp, Tuncay Ercan, Tolga Tugay’ın görev aldığı karşılaşmada rakip Pazarspor maça; Mustafa Güngör, Ali Osman Karnapoğlu, Hüseyin Eray Karataş, Şahinali Terzi, Onur Civelek, Savaş Çakır, Aykut Civelek, Ömercan Öndaş, Taha Gür, Kadir Kaan Yurdakul, Eren Karadağ 11’ile başladı.  Maçta ilk yarıdan gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda biraz daha toparlanan temsilcimiz Van Büyükşehir mağlubiyeti sonrası ligde çıktığı ikinci devrenin ikinci maçında galibiyet golünü 58. dakikada buldu. Son haftaların formda ismi Suat Kaya takımı adına attığı tek golle maçın skorunu belirledi ve Tarsus İdman Yurdu bu sonuçla rahat bir nefes almış oldu.

 

TARSUS İDMAN YURDU SAKARYA DEPLASMANINDA

Ligde 21. haftayı 3 puanla kapatan Tarsus İdman Yurdu bu sonucun ardından 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 30 puan toplamış oldu. Ligin ikinci sezonu öncesi  kadrosuna oyuncu takviye eden sarı lacivertliler, ön libero olarak Atlas spor’dan Abdulkerim Canlı, orta saha oyuncu ve Fenerbahçe alt yapısından yetişmiş Eyüp Akcan’ı kadrosuna kiralık olarak kattığını duyurmuştu. Tarsus İdman Yurdu ligin 22. Haftasında önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor’a konuk olacak.

 

 

 

 


Etiket: tarsusidmanyurdu, pazarspor, misli.com, kırmızı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA