Yenişehir Belediyesinden ücretsiz satranç eğitimi




Tarih: 4 Şubat 2021 Perşembe 12:54


Mersin Yenişehir Belediyesinin 5 ve 6 yaşındaki çocuklara yönelik düzenleyeceği ücretsiz satranç eğitimi için başvuruları devam ediyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, korona virüs salgını kısıtlamaları nedeniyle aylardır sosyal aktivitelerden uzak kalan çocuklar için ücretsiz satranç eğitimi veriyor. Yenişehir Belediyesi Akademi’de haftanın 5 günü pandemi kuralları gözetilerek verilecek eğitimleri tamamlayan çocuklara eğitim sonunda sertifikalarını da alacak. Katılımın sınırlı sayıda olacağı satranç eğitimi 09.00 -11.30 ile 13.00 – 15.30 saatleri arasında verilecek.

Ücretsiz satranç eğitimi ile aylardır evlerinde olan çocukların tablet, televizyon ve bilgisayar ortamından uzak kalarak sosyalleşeceğini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, bu eğitimin önümüzdeki süreçte çocukların derslerindeki başarılarını da arttıracağını söyledi.

 Aileler, satranç eğitimleri hakkında 0324 327 46 40 telefon numarasını arayarak bilgi alabilecek.  (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, yenişehirbelediyesi, satranç, çocuk


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA