Kurtarılan gemicinin eşi konuştu




Tarih: 14 Şubat 2021 Pazar 13:12


Nijerya açıklarında korsanların saldırısına uğrayan ’Mozart’ isimli gemiden kurtarılan Tarsuslu gemicilerden Halil Gülçür’ün eşi Zeynep Gülçür, bugün doğum günü olduğunu ve kurtarılma haberinin de en güzel doğum günü hediyesi olduğunu söyledi.

21 gün önce Nijerya açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan ve rehin alınan 15 gemiciden biri olan Halil Gülçür'ün kurtarılma haberi, Mersin’in Tarsus ilçesindeki ailesine büyük sevinç yaşattı. Kurtarılan gemicinin eşi Zeynep Gülçür, bugün doğum günü olduğunu aktardı. Gülçür, 21 gündür haber beklediği eşinin kendisine yeniden hediye edildiğini, bu müjdeli haberin en güzel doğum günü hediyesi olduğunu söyledi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun da telefonla görüştüğü Zeynep Gülçür, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. (İHA)


Etiket: mersin, nijerya, mozart, gemi, tarsus


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA