Diyarbakır’da kardeşi tarafından öldürülen Gülistan Şaylemez toprağa verildi




Tarih: 21 Şubat 2021 Pazar 12:05


Diyarbakır’da, 15 Şubat’ta Almanya’dan gelen kardeşi Abdullah Şaylemez’in sokak ortasında tabancayla vurduğu Gülistan Şaylemez’in cenazesi, 4 gün sonra dün gece Almanya’dan gelen annesi tarafından morgdan teslim alındı. Şaylemez, Bağlar ilçesindeki Yeniköy Mezarlığında toprağa verildi.

 

Olay, 15 Şubat akşamı Diyarbakır Adliyesi karşındaki Lise 4’üncü Soka'kta meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Gülistan Şaylemez’e arkasından gelen kardeşi Abdullah Şaylemez (28) tabancayla 5 el ateş etti. Gülistan, kanlar içinde yere yığılırken, kardeşi Şaylemez de olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken, sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Gülistan Şaylemez’in hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Katil Kardeş tutuklandı

Şaylemez’in cansız bedeni otopsi işlemleri için Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürülürken, erkek kardeşi Abdullah Şaylemez, olaydan 3 saat sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdullah Şaylemez, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

 

Toprağa verildi

Otopsinin ardından defin için morgda bekletilen Gülistan Şaylemez’in cenazesi, olaydan 4 gün sonra Almanya’dan İstanbul’a gelen ve buradan da gittiği Mersin’deki birkaç yakınıyla Diyarbakır’a gelen annesi tarafından dün gece teslim alındı. Gülistan Şaylemez'in cenazesi Bağlar ilçesinde bulunan Yeniköy Mezarlığında annesi ve yakınları tarafından toprağa verildi. (İHA)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA