Cesedi bir hafta boyunca kontrol etmişler




Tarih: 25 Şubat 2021 Perşembe 14:49


Mersin’de kayıp olarak aranan Remzi Kuzal’ın cesedinin su kuyusundan çıkmasının ardından gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi. Zanlıların, Kuzal’ı öldürdükten sonra bir hafta boyunca cesedi kontrol etmek için eve geldikleri ortaya çıktı.

Haber- Behzat Özgür Beyazlar

Mersin’de kendisinden haber alınmayınca yakınları tarafından kayıp ilanı verilen, daha sonra cesedi su kuyusundan çıkan adamla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Katil zanlıları emniyette verdikleri ifadede  “küfürleşme” iddiasıyla yaşlı adamı öldürdüklerini itiraf etti. Gözaltına alınan biri kadın 3 kişi adliyeye sevk edilirken bu kez de yaşlı adamı para için öldürdükleri iddia edildi. Edinilen bilgiye göre, Mezitli’de tek başına yaşayan 76 yaşındaki Remzi Kuzal’dan haber alınmayınca yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, başlattıkları çalışma ile birlikte bölgedeki tüm kameraları tek tek inceledi. İncelemeler sonucunda şüpheli H.B. gözaltına alındı. H.B. ilk ifadesinde, Kuzal’ın kendisini hırsızlıkla suçladığını, bu yüzden çıkan tartışmada da Kuzal’ı sopa ile vurarak öldürdüğünü söyledi. Ölen adamı, Y.Ö ve M.N.E ile birlikte kiraladıkları araçla Emirler köyü yakınlarında bir su kuyusuna attıklarını söylemesi üzerine olaya karıştıkları belirlenen iki şüpheli de gözaltına alındı.

 

3 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olayla ilgili yapılan incelemelerde ise Remzi Kuzal’ın 8 Şubat 2021 tarihinde öldürüldüğü, bir hafta evde bekletildikten sonra su kuyusuna atıldığı ortaya çıktı. Cinayet zanlıların öldürdükleri Kuzal’ın cesedini ise bir hafta boyunca kontrol ettikleri de yapılan incelemelerde ortaya çıktı.Emniyetteki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

 


Etiket: mersin, remzikuzal, ölüm, cinayet, sukuyusu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA