Mersin’in Kadınları Tiyatro’da izleyicisi ile buluşuyor




Tarih: 11 Mart 2021 Perşembe 13:14


Mersin Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da’ adlı oyununu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında sahneleyecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesi müzik ve tiyatro kursiyerleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel tiyatro oyunu sahneleyecek. ‘Mersin’in Kadınları Tiyatro’da oyununu izleyici ile buluşturacak kursiyerler sanatseverlere performansını sergileyecek. Semihi Vural’ın metinlerinden Çağlar Ekinci’nin yönetmenliğinde tiyatroya uyarlanan oyun ücretsiz olarak sahnelenecek. Atatürk Kültür Merkezi Barış Salonu’nda saat 18.30’da tiyatro severlerle buluşacak olan oyunun müziklerini ise Veli Polat üstlendi. (Haber Merkezi)


Etiket: mersin, mersinyenişehirbelediyesi, tiyatro, kadın


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA