Tarsus eski Belediye Başkanı Can kaza yaptı




Tarih: 18 Mart 2021 Perşembe 11:50


Mersin’in Tarsus eski Belediye Başkanı Şevket Can, MHP kurultayı için Ankara’ya giderken aracıyla kaza yaptı. Kazada eski başkan ile eşi hafif şekilde yaralandı.

Tarsus'un eski Belediye Başkanı Şevket Can, kullandığı 33 NES 33 plakalı aracıyla otoyolda aracının kayması sonucu bariyerlere çarptı. Can ve yanında bulunan eşi Öznur Kara Can’ın hafif yaralandığı kaza sonrası araç ağır hasar aldı. Durumlarının iyi olduğu öğrenilen Can ailesi kazadan sonra Tarsus’a geri döndü. Başkan Şevket Can, kaza sonrası sosyal medya hesabından, "Sevgili hemşehrilerim, eşimle birlikte Ankara'ya giderken geçirmiş olduğumuz trafik kazası sonucu aracımızda maddi hasar meydana gelmiş olup, çok şükür sağlığımız yerindedir. Arayan, mesaj atan ve dualarını esirgemeyen tüm sevenlerimizden Allah razı olsun" paylaşımında bulundu. (İHA)


Etiket: tarsus, belediyebaşkanı, şevketcan, kaza


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA