90 gündür kayıp gencin cesedi Mut’ta bulundu




Tarih: 22 Mart 2021 Pazartesi 13:06


Karaman’da 90 gün önce kaybolan 25 yaşındaki gencin cesedi, Mersin’in Mut ilçesinde bulundu.

Alınan bilgiye göre, 25 yaşındaki Mustafa Yavuzcan, geçtiğimiz Aralık ayında bir akrabasıyla Ermenek ilçesine gittikten sonra dönüşte yolda indiği o günden bu yana kendisinden haber alınamadığı gerekçesiyle ailesi tarafından polise ve Jandarmaya kayıp başvurusunda bulunuldu. Aile, jandarma ve polis ekipleri, kayıp gencin gidebileceği yerleri aradı ancak bir sonuca ulaşamamıştı. Mut ilçesine bağlı Geçimli Mahallesi Alahan Mevkii Karanlık Dere mevkiinde bahçede çalışanlar tarafından bulunan ceset, Jandarmaya haber verildi. Olay yerine intikal eden jandarma ekiplerinin incelemeleri tamamlandıktan sonra Yavuzcan’ın cesedi önce Mut Devlet Hastanesi'ne oradan da Adana Adli Tıp morguna gönderildi. Cesedin Yavuzcan’a ait olup olmadığı ayrıca gencin ölüm nedeninin, otopsi sonucu belirleneceği bildirildi. (İHA)


Etiket: mersin, mut, karaman, ceset


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA