Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı!




Tarih: 8 Ocak 2022 Cumartesi 00:57


İstanbul’da bombalı hain terör saldırısında şehit olan Bayburtlu şehit Hamit Şahin’in babası Yılmaz Şahin, saldırının 5. yılında İHA’ya konuştu.

 

İstanbul Beşiktaş'ta, 10 Aralık 2016 tarihinde Vodafone Park Stadında meydana gelen bombalı terör saldırısında 39 emniyet mensubu şehit olmuş, 8 vatandaş ise hayatını kaybetmişti. Yapılan saldırıda bomba yüklü araç kullanılmış ve çevik kuvvet polis ekiplerine yönelik saldırı gerçekleşmişti. Devletin terör örgütlerine yönelik sürdürdüğü operasyonlardan memnun olduğunu ifade eden Şahin, "Allah devletimize zeval vermesin, terörle mücadelede devletimiz elinden geleni yapıyor, terör örgütlerinin inleri birer birer dağıtılıyor. Tabii giden geri gelmiyor ama bu gibi operasyonlarda içimize su serpiyor. Şehidimizin kanı yerde kalmıyor. Başka ailelerinin, anne babaların yüreği yanmasın, ocaklarına ateş düşmesin, şehit haberleri gelmesin" şeklinde kon

"Oğlum dedesini ziyarete geleceğini söylemişti, gelemedi şehit oldu"

Babasının tedavisi için İstanbul'a gittikleri dönemde oğlunun şehit haberini alan Şahin, "Oğlum Hamit İstanbul'da polis memuruyken ben de İstanbul'da babamın tedavisi için bulunuyordum telefonla konuştuk, cuma akşamı bana baba yarın maç görevim var öbür gün çalışmıyorum gelirim dedemi ziyarete dedi, daha da gelemedi, son konuşmamız oldu" diye konuştu.

"Bir oğlumu şehit verdim diğer oğlumu da vatan için şehit veririm"

Şehit babası olmaktan gurur duyduğunu dile getiren Şahin, şehit babası olmanın zor olduğunu söyledi. Attığımız her adımda, yaptığımız her işte şehitlik mertebesine gölge düşürmemek için çaba gösteriyoruz diye konuşan Şahin, "Şehit olmak kolay değil, şehit ailesi olmak hiç değil. Oğlum bize çok ağır bir o kadar da onurlu bir görev bıraktı. Şehit ailesi, babası olmak gibi. Oğluma layık olabilmek için bir iş yapıyorsam geride şehidimi düşünüyorum, şehit babasına yakışır şekilde yaşamaya çalışıyorum bu gurur, bu onur da bizlere yeter" ifadelerini kullandı. "Vatan sağ olsun, devlet var olsun" diyerek gözyaşlarını silen Şahin, "Hamit şehit oldu, geride oğlum Furkan var, vatanımız sağ olacaksa, bu devlet var olacaksa o hainler bilsinler ki onu da şehit veririm. Gerekirse ben de seve seve şehit olurum, bu ülkede Hamitler, Furkanlar, Yılmazlar bitmez" dedi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA