Finalin adı Söğütspor-Vitraspor




Tarih: 18 Nisan 2023 Salı 12:19


Bilecik 1. Amatör Lig’in şampiyonun belli olacağı final maçının adı belli oldu.

 Bilecik 1. Amatör Lig B grubunun lideri Vitraspor, A grubunun ikincisi 1308 Osmaneli Belediye Spor'u play-off ilk maçında 3-2, ikinci maçında ise rakibini 1-0 yenerek adını finale yazdırdı. Osmaneli İlçe Stadı'ndan oynan rövanş maçına iyi başlayan Vitraspor 1'inci dakikasında Muhammet Yasir Yağcı'nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası taraftar baskısını da arkasına alan ev sahibi 1308 Osmaneli Belediye Spor yakaladığı pozisyonları sonuçsuz kalınca ilk yarı Vitraspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında da karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca Vitraspor maçı 1-0 kazanarak, adını finale yazdırdı. 
  23 Nisan günü Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı'nda oynanacak play-off maçında  Söğütspor'un karşısına çıkacak olan Vitraspor rakibini yenerek, Bilecik 1. Amatör Lig'in şampiyonu olmak istiyor. (IHA)
                                     


Etiket: söğütspor, vitraspor, maç, final


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA