Şahinbey Ampute galibiyet serisini sürdürdü




Tarih: 6 Mayıs 2023 Cumartesi 19:57


Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Konya’da oynanan maçta Ortahisar Belediye Spor Ampute Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ligin önemli takımlarından Ortahisar Belediye Spor Ampute Futbol Kulübü’nü 3-1 mağlup ederek ligdeki iddiasını ortaya koydu. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken, ikinci yarıda mavi-beyazlı ekip 2 gol daha atarak güçlü rakibini 3-1 mağlup etti.

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Kulüp Başkanı Cuma Güzel alınan galibiyetle ligdeki iddialarını ortaya koyduklarını belirterek “Alınan galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı kutluyorum. Ligin güçlü takımlarından Ortahisar Belediye Spor Ampute Futbol Kulübü’nü 3-1 gibi net bir skorla mağlup ederek, şampiyonluk yolunda ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum. Galibiyet serisini önümüzdeki maçlara da taşıyarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi. (İHA)

 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA