Mersin’in en büyük buluşması olan Uluslararası Soli Güneş Festivali’nin tanıtımı amacıyla kortej düzenlendi.
Haber-Berna Uslu
11. Uluslararası Soli Güneş Festivali Muhteşem Kortejle Başladı. Geleneksel hale gelen korteje çok sayıda vatandaş bisiklet ve klasik araçları ile katılım sağladı. Mezitli Belediyesi önünden başlayarak Mersin’in caddelerini turlayan festival korteji, renkli görüntülere sahne oldu.
23, 24, 25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek ve 3 gün sürecek festivalin tanıtımının yapıldığı ve yaklaşık 20 kilometre boyunca devam eden kortej vatandaşların yoğun alkış ve sevgi gösterileri arasında festival alanına geldi.
“Festivalimiz büyümeye devam ediyor”
Burada yaptığı konuşmada katılım gösteren herkese teşekkür eden Başkan Tarhan; “Siz değerli dostlarımızın desteği ile festivalimiz büyümeye devam ediyor. 11. Soli Güneş Festivalimiz, 23 Haziran Cuma günü etkinliklerle başlayacak. Haluk Levent, Simge ve Motive konserleri Mersinlilerle buluşacak. Her yıl olduğu gibi coşkumuza destek verdiğiniz için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Başkan Tarhan vatandaşları Soli Güneş Festivaline davet etti.
|