Çalıntı motosikleti satarken yakalandı




Tarih: 1 Ağustos 2023 Salı 13:52

İHA

İstanbul’dan çalınan ve Adıyaman’a getirdiği motoru satmak isteyen şahıs jandarma ekiplerine yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Narince Köyü’nde piyasa değeri 120 bin TL olan bir motosikletin değerinin çok altında satılmaya çalışıldığı bilgisine ulaşan Narince Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, durumdan şüphelenerek araştırmalarda bulundu. Motosiklete ulaşan jandarma ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde motosikletin İstanbul’dan çalınarak Adıyaman’a getirildiği tespit edildi. Şase ve seri numarası silinen motosiklet sahibine teslim edilirken olayla ilgili bir şahsı gözaltına aldı. 
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.   


Etiket: kahta, narince, motosiklet, olay, soruşturma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA