Özyiğit, Camspor Ekibi’ni Ağırladı




Tarih: 24 Ağustos 2023 Perşembe 12:37

Seher Çoban

Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Mersin Camspor heyeti, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i ziyaret etti.

Camspor'un ziyaret heyetinde Mersin Camspor’un Teknik Sorumlusu Celal Tatar, Altyapı Sorumlusu Ramazan Erşit ile takım kaptanları Veli Tekin ve Emre Aras yer aldı. Başkan Özyiğit, görüşmede takıma şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Camspor'la İlgili Gelişme Heyecan Yarattı!

Mersin Süper Amatör Lig mücadelesinde Play-Off'u lider bitiren Mersin Camspor, baraj maçının penaltılarında Erdemli Belediyespor'a yenilmesi nedeniyle BAL'a yükselememişti. Statü gereği BAL'a yükselmeleri gerektiğini savunan takım, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulundu. Başvuruyu değerlendirmeye alan TFF Amatör İşler Müdürlüğü, haklı bulduğu Camspor'un BAL temsilcisi takımlardan birisi olduğunu açıkladı. Homurlu 1951, Anamur Belediyespor ve Erdemli Belediyespor'un ardından Camspor'un da BAL'a yükselmesiyle birlikte; Mersin'de bu yıl BAL'da mücadele edecek olan takım sayısı 4'e yükseldi. 2022-2023 sezonunda BAL'da mücadele eden ancak Kırşehir'de karşılaştığı Viranşehir Belediyespor'u penaltılarda yenerek TFF 3. Lig 1. Grup'a yükselme şansı yakalayan Silifke Belediyespor da yaşanan gelişme üzerine; "Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Mersin Camspor'u tebrik ediyoruz" mesajını paylaştı.


Etiket: camspor, mersin, abdullah özyiğit, bal, yükseldi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA