Toroslar’da iki konser!




Tarih: 27 Ağustos 2023 Pazar 12:22

İHA

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramının 101’inci yılını ünlü sanatçılar Ece Mumay ve Ogün Sanlısoy konserleriyle taçlandıracak.

30 Ağustos Çarşamba günü Akbelen Mahallesi’nde bulunan Koray Aydın Stadyumunda düzenlenecek zafer kutlamaları, saat 19.00’da Dj performansı ve saat 20.00’da Ece Mumay’ın konseriyle başlayacak. Birbirinden güzel şarkılarını Mersinliler için söyleyecek olan Ece Mumay’ın ardından Türk rock müziğinin efsane isimlerinden Ogün Sanlısoy da saat 21.30’da sahne alacak. 
  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos’ta zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 101. yıl dönümü için Mersinlilere özel bir kutlama programı hazırladıklarını söyledi. Zafer coşkusunu her zaman olduğu gibi bu yıl da hep birlikte yaşayacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Ağustos ayı, Türk’ün zafer ayıdır. 30 Ağustos akşamı Koray Aydın Stadında ünlü sanatçılarımız Ece Mumay ve Ogün Sanlısoy’un sahne alacağı konserlerimizin yanı sıra yine aynı gün saat 14.00’da Gözne Mahallemizde başlayacak Karakucak güreş müsabakalarımızla 'Zafer Haftası'nı coşkuyla kutlayacağız. Şanlı zaferimizin gururunu hep birlikte taçlandırmak üzere tüm halkımızı etkinliklerimize bekliyoruz. Bundan 101 yıl önce birlik ve beraberlik içerisinde kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, aziz şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyorum” dedi. 
                                      


Etiket: toroslar konser, toroslar belediyesi, ece mumay konseri, ogun sanlısoy


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA