‘Gençlik ve Kültür Kampları’na 2 bin 902 kişi katıldı




Tarih: 28 Ağustos 2023 Pazartesi 01:19

İHA

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları’nda bu yıl toplam 2 bin 902 genç katıldı.

  ‘İdeallerin Ülken Kadar Büyükse Büyükşehir Seni Çağırıyor’ mottosuyla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Kültür Kampları' sezonu kapattı. Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerin gerçekleştirildiği Gençlik ve Kültür Kampları'na bu yıl ilgi yoğun oldu. İlkadım ilçesi Mahmur Dağı Gençlik ve Kültür Kamp Alanı’nda hafta içi salı ve perşembe günleri günübirlik, hafta sonları ise çadırlarda 1 gece konaklamalı olarak yapılan kamplarda bu yıl toplam 2 bin 902 kişi misafir edildi. 
   
  "Her alanda gençlerimizin yanındayız" 
  Gençlerle ilgili yapılan her çalışmaya, atılan her adıma özel hassasiyet gösterdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Gençler bizim geleceğimiz, gözbebeğimiz, enerjimiz, gücümüz. İnşallah bu enerji ve güçle geleceğimiz çok güzel olacak. Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda gençlerimizin yanındayız. Gençlik ve Kültür Kampları'nda bu yılki etkinliklerimiz de sona erdi. Gençlerimiz takım ruhu, izcilik öğretileri, sosyal yaşam, paylaşım ve yardımlaşma olgularını geliştirdikleri büyük bir deneyimi birlikte yaşadı. Gençlerin şehirlerine aidiyet duygularının artması, problemlerin tespit ve çözümün parçası olması önemli bir hedefimiz" dedi.  
                                    


Etiket: samsun büyükşehir belediyesi, gençlik ve kültür kampı, samsun mahmur dağı kampı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA