Artvin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı




Tarih: 30 Ağustos 2023 Çarşamba 14:13

İHA

Artvin’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

  Artvin Valiliği önünde gerçekleştirilen tören, Vali Cengiz Ünsal, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ali Osman Tokat, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. 
  Vali Ünsal daha sonra makamında beraberindeki AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ali Osman Tokat, Belediye Başkanı Demirhan Elçin valilik makamında kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcilerinin bayram tebriklerini kabul etti. 
  Valilik makamındaki tebrik programında sonra Vali Cengiz Ünsal, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ali Osman Tokat, Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in askeri araç üzerinde İnönü Caddesindeki vatandaşların bayramını kutlayarak valilik önüne geldi. Buradaki tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Piyade Teğmen Yasin Hamza Parlak tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından tören Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu şiirler okunması ve Halk oyunları gösterisi ile devam etti. 
  Tören öğrenciler, resmi kurum araçları, askeri tören kıtası, Artvin Offroad Spor Kulübü üyeleri ve Artvin Motosiklet Kulübü üyelerinin geçişiyle sona erdi. 
  Valilik önündeki törenin sona ermesinin ardından Valilik protokol girişi katında kabul töreni gerçekleştirildi. 
                                


Etiket: artvin zafer bayramı kutlamaları, artvin valiliği, cengiz ünsal


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA