MSK yenildi ve 4’ncü sıraya geriledi




Tarih: 8 Ekim 2023 Pazar 14:00

Sercan Özdemir

Mersin Spor Kulübü kendi evinde Alagöz Holding Iğdır Spor ile oynadığı maçta yenildi.

78-84 yenilen MSK 7 puan ile 4’ncü sıraya geriledi. Iğdır spor ise galibiyet sonucunda 7 puanla 3’ncülüğe yükseldi.

Maçtan sonra değerlendirme yapan MSK Başantrenörü Semih Soğuksu “Öncelikle kendi evimizde maç kaybettiğimiz için üzgünüz. Bugün basit atışları kaçırdık, şut yüzdemiz kötüydü. Boş şutları oyun temposu içerisinde bulduk fakat isabetli değerlendiremedik. Savunma olarak özellikle Marlain Veal'i yeteri kadar durduramadık. Oyun planımızda ona top aldırmama ve zor atışlara yönlendirme vardı fakat ona yeteri kadar sert ve agresif oynamadık. Hazırlık maçı havasında oynanan bir maç gibiydi. Sezon boyunca özellikle Mersin'de oynayacağımız maçlarda hem oyuncular hem staff hem seyirciler olarak baskıcı ve güçlü bir oyun ortaya koymamız lazım. Bugün bunu başaramadığımız için üzgünüm. Sezon uzun, hatalarımıza çalışıp ders çıkararak en kısa sürede yeniden kazanmaya başlayacağız. Iğdır Alagöz'ü de hak ettikleri galibiyetten dolayı tebrik ederim.” İfadelerini kullandı.

 


Etiket: mersin, msk, spor, maç,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA