Çameli Belediye Başkanı Ankara’ya gitti




Tarih: 11 Ekim 2023 Çarşamba 11:00

İHA

Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bir dizi program için gittiği Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bir dizi ziyaret ve programlar için gittiği Ankara’da AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresine katılım sağladı.

Başkan Arslan’a AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesibe Keskin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ali Sağ ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri eşlik etti. 
 
Ankara’da üst düzey temaslarda bulunan Belediye Başkanı Cengiz Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ile birlikte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezini ziyaret ederek, görüşmelerde bulundu. 
                               


Etiket: çameli, program, kongre, ankara,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA