Burak Şeker, Kayserispor maçını 5’nci kez yönetecek




Tarih: 20 Ekim 2023 Cuma 12:47

İHA

Kayserispor ile Rizespor arasında oynanacak müsabakaya atanan hakem Burak Şeker, 5. kez sarı kırmızılı takımın maçında düdük çalacak.

Kayserispor ile Rizespor arasında oynanacak maçın hakemi olan Burak Şeker, sarı kırmızılı takımın 5. kez müsabakasını yönetecek.

Antalya Bölgesi hakemi bugüne kadar 4 kez Kayserispor, 2 kez de Rizespor maçı yönetti. İlk kez iki takım arasındaki maçta düdük çalacak olan Burak Şeker'in yönettiği maçlarda Kayserispor 1 galibiyet 3 beraberlik alırken Rizespor ise 2 beraberlik elde etti. 
  Burak Şeker'in yönettiği maçlarda Kayserispor, Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederken Ümraniye ile 2-2, Göztepe ile 1-1, Trabzonspor ile 0-0 berabere kaldı. Rizespor ise Burak Şeker'in yönettiği maçlarda Bandırmaspor ile 0-0, Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 
                               


Etiket: takım, sarı, maç, kayserispor,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA