Ergene’nin Çocukları Takımına Sahip Çıkıyor




Tarih: 24 Ekim 2023 Salı 13:08

İHA

Ergene Kaymakamı Kadir Duman’ın girişimleri ile başlatılan Ergene’nin Çocukları Takımına Sahip Çıkıyor Projesi genişleyerek devam ediyor.

Ergene Kaymakamlığınca başlatılan Tekirdağ’ın profesyonel liglerde yer alan tek temsilcisi Ergene Velimeşe FK, Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de paydaş olarak yer aldığı Ergene'nin Çocukları Takımına Sahip Çıkıyor projesinin bir diğer ayağı Ergene'nin Çocukları Şehitlerini Anıyor Projesi ile genişletildi. 

Proje kapsamında Ergene Velimeşespor FK’nın Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynadığı maçları Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmaları yerinde izleyen öğrenciler maç öncesi Velimeşe Şehitliğini de ziyaret ederek, şehitleri dualarla, minnetle ve rahmetle andı. Akabinde stada geçen öğrenciler Ergene Velimeşespor ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi arasında oynanan müsabakayı izlediler. Karşılaşmayı Kaymakam Kadir Duman da öğrencilerle beraber takip etti. 
                             


Etiket: proje, öğrenci, temsilci, ergene,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA