"Ekim ayında bir gün bile çalışmış olan emekli bu parayı alamayacak"




Tarih: 26 Ekim 2023 Perşembe 17:31

Sercan Özdemir

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, bir defaya mahsus 5 bin TL ödeme yapılmasına ilişkin olan konuya dair açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, bir defaya mahsus 5 bin TL ödeme yapılmasına ilişkin olan konuya dair açıklamalarda bulundu. Kocamaz, “Çalışmayan emekliler diye belirtilmiş olması önemli. Çünkü ekim ayında bir gün bile çalışmış olan emekli bu parayı alamayacak” dedi.

“5 bin TL bir işe yarayacak gibi reklam yapıyorsunuz”

Toplamda 15,5 milyon emekli olduğuna dikkat çeken Kocamaz, “Emeklilerimizin 3’te 2’si açlık sınırın altında yaşıyor. Ortalama emekli aylığı 8,500 civarıdır. Yoksulluk ve açlık sınırı dikkate alındığında emeklilerimizin yaşam kalitesinin nasıl düştüğünü hep beraber görebiliyoruz. 10 milyon emeklimiz 7,500 TL’ye geçinmeye çalışıyor. Yıllarca çalışmış, emek etmiş, prim ödemiş ve artık biraz olsun rahat olmayı hakketmiş milyonlarca emeklimize deniyor ki 7,500 lirayı gönlünüzce harcayın. Verilen 5 bin TL bir işe yarayacakmış gibi kalkıp reklamını yapıyorsunuz” şeklinde konuştu.


Etiket: emekli, burhanettin kocamaz, reklam


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA