Meteoroloji uyardı!




Tarih: 27 Ekim 2023 Cuma 10:51

Ebru Kayış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 27 Ekim 2023 Cuma gününde yurt genelinde beklenen hava durumu açıklandı. Bugün ülke genelinde parçalı ve yer yer bulutlu hava hakim olacak. Bazı illerde ise sağanak ve kuvvetli rüzgar beklendiği belirtilen raporda, vatandaşların dikkatli olması konusunda uyarı yapıldı.

Açıklanan raporda, Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli, Bayburt, Zonguldak, Kastamonu ve Artvin’in iç kesimleri, Anadolu’nun kuzeyi, Muş ve Bingöl çevreleri ile Rize’nin iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Ege’de parçalı yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege'nin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz’de parçalı ve az bulutlu hava olacak. Orta ve Doğu Karadeniz’de parçalı bulutlu havanın olacağı tahmin ediliyor. Bayburt ve Artvin çevreleri ile Rize'nin iç kesimlerinin yerel sağanak yağışlı geçeceği belirtildi.

Marmara’da parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne ve Kırklareli çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın; güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

 


Etiket: haber, hava, yağış, rapor, uyarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA