Kocamaz: “Yaşasın Cumhuriyet”




Tarih: 27 Ekim 2023 Cuma 11:52

Gizem Tokkuzun

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, sosyal medya hesabından Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümüne özel paylaşım yaptı.

Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100’üncü yılına ilişkin paylaşımda bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, cumhuriyetin zor şartlarda kurulduğuna dikkat çekti.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlere minnettar olduğunu ifade eden Kocamaz, “Cumhuriyetimizin 100.yılını tamamlamamıza ve 2. Yüzyılına adım atmamıza sadece 48 saat kaldı. Cumhuriyet Bayramımız şimdiden kutlu olsun. Cumhuriyet insani değerleri önceleyen, insanı merkezine alan, insana değer veren ve herkesi eşit gören, demokrasiyi içine sindiren, insanın insanca yaşamasını isteyen çok önemli bir rejim ve yönetim şeklidir. Cumhuriyet gökten zembille inmedi. Cumhuriyet ilan edene kadar ne bedeller ödendi. Aziz Atatürk başta olmak üzere, bizleri Cumhuriyetle buluşturan tüm ceddimize minnettarız. O’nlara şükran borçluyuz. Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Türk Milleti, yaşasın Türkiye Cumhuriyeti. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.


Etiket: Türkiye, Cumhuriyet , Burhanettin Kocamaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA