Marmaris’te 7 düzensiz göçmen yakalandı




Tarih: 26 Aralık 2023 Salı 17:00

İHA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde biri çocuk 7 düzensiz göçmen yakalanırken, organizatör olduğu belirlenen 1 kişi de gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde düzensiz göçmenlere karşı mücadele sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, yasadışı düzensiz göç akışının önlenmesi ve göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Muğla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gece saatlerinde Datça yolu birinci kilometrede; ülkeye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen 1'i çocuk 7 düzensiz göçmen ile 1 organizatör yakalandı. Düzensiz göçmenler ülkelerine iade işlemleri için Muğla İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Etiket: göçmen kaçakçılığı, muğla


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA