ZBEÜ Öğrencisi Basancı, Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı




Tarih: 24 Şubat 2024 Cumartesi 12:28

İHA

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı öğrencisi ve milli sporcu Sudenur Basancı, ÜNİLİG Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda altın madalya kazandı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 19-23 Şubat tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen ÜNİLİG Üniversiteler Muaythai Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla çeyrek final, yarı final ve final karşılaşmalarındaki rakiplerini eleyen milli sporcu Sudenur Basancı, 57 kg Elite A Klas Büyük Bayanlar Türkiye Şampiyonu olarak ZBEÜ’nün adını birincilik kürsüsüne çıkardı.

Basancı, Ekim ayında Katar’da yapılacak olan Üniversite Sporları Dünya Şampiyonası’nda, milli formasıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesini ve Türkiye’yi temsil edecek.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Muaythai ve Kickboks branşlarının her birinde elde ettiği şampiyonluklarla adından söz ettiren Basancı’nın başarılarının artarak devam etmesini temenni ettiğini dile getirdi.


Etiket: zongulldak, bülent ecevit üniversitesi, türkiye şampiyonası


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA