PKK şüphelileri adliyeye sevk edildi




Tarih: 19 Mart 2024 Salı 17:39

İHA

Mersin’de terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3’ü kadın 11 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışma sonrası gözaltına alınan 11 PKK şüphelisinin emniyetteki işlemleri tamamladı. Zanlılar, işlemlerinin ardından bu sabah sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerin, kendilerine muhalif olarak gördükleri şahısları tehdit ederek baskı yaptıkları, seçim irtibat bürolarında terörü ve teröristi övücü örgütsel slogan attıkları ve sosyal medya hesapları üzerinden bölücü terör örgütünü övücü ve özendirici nitelikte paylaşımlarla propaganda yaptıkları belirtildi.
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 ruhsatsız tabanca, 23 fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda örgütsel dijital materyal ele geçirildi.


Etiket: mersin, terör örgütü, pkk, kck, gözaltı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA