İnşaat Sektöründe Yaşanan Gelişmeler Konuşulacak




Tarih: 27 Mart 2024 Çarşamba 17:06

Haber Merkezi

Toros Üniversitesi, inşaat sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirecek olan "Modern Yapı Malzemeleri Teknolojileri" konulu bir konferansa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Etkinlik, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri değerlendirecek, geleceğin yapı malzemeleri üzerine ışık tutacak önemli sunumları içerecek.

29 Mart Cuma günü saat 14:00'te Toros Üniversitesi'nin 45 Evler Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlik, akademisyenlerin ve öğrencilerin katılımına açık olacak. Konferans kapsamında üç önemli konuşmacı, kendi alanlarında uzmanlıklarını sergileyecekler.

İnşaat Mühendisi Davut Aksu, "Çelik" konusunda yapı malzemeleri teknolojileri alanındaki son gelişmeleri ele alacak ve çelik yapıların avantajlarını vurgulayacak. İnşaat Mühendisi Can Argın ise "Prefabrik" yapı malzemeleri konusunda katılımcılara önemli bilgiler sunacak ve prefabrikasyonun inşaat sektöründeki rolünü analiz edecek. Son olarak, İnşaat Mühendisi Onur Aktolun, "Ahşap" malzemelerin modern yapı tasarımındaki yeri ve önemini ele alacak, ahşabın sürdürülebilir ve estetik açıdan avantajlarını paylaşacak.

Bu etkinlik, sektördeki yeniliklere açık olmak isteyen herkes için bir fırsat sunarken, aynı zamanda Toros Üniversitesi'nin inşaat mühendisliği alanındaki öncü rolünü de bir kez daha gözler önüne serecek.


Etiket: inşaat, sektör, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA