Tarsus’ta 10. kattan düşen yaşlı adam hayatını kaybetti




Tarih: 29 Mayıs 2025 Perşembe 10:19

İHA

Mersin’in Tarsus ilçesinde 73 yaşındaki bir vatandaş, apartmanın 10. katından düşerek yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde yüksek katlı bir apartmanda meydana gelen trajik olayda, 73 yaşındaki bir adam yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre, Akşemsettin Mahallesi Yüzbaşı Yaşar Caddesi'nde yer alan bir sitenin 10. katında yaşayan O.G., henüz belirlenemeyen bir nedenle evinin balkonundan aşağı düştü. Talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde O.G.’nin olay anında hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazesi, otopsi işlemleri için Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yetkililer, olayın nasıl meydana geldiğini netleştirmek için geniş çaplı soruşturma başlattı.


Etiket: mersin, tarsus, yaşlı adam


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA