Mersin’de 4 Yıllık Cinayet Jandarmanın Çabasıyla Çözüldü




Tarih: 2 Haziran 2025 Pazartesi 10:45

Haber Merkezi

Mersin’in Gülnar ilçesinde 2021 yılında yaşanan ve önce kaza sanılan olayın cinayet olduğu ortaya çıktı. 2 şüpheli jandarma tarafından yakalandı.

Mersin'in Gülnar ilçesine bağlı Kuskan Mahallesi'nde 20 Aralık 2021’de meydana gelen ve ilk etapta traktör kazası olarak değerlendirilen ölüm olayı, jandarma ekiplerinin yürüttüğü kapsamlı çalışmalar sonucunda cinayet olarak ortaya çıkarıldı.

Hayatını kaybeden kişinin bedeninde iki farklı mermi girişi bulunması üzerine soruşturma başlatan Mersin İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, olayın aslında bir trafik kazası değil, kasten işlenmiş bir cinayet olduğunu tespit etti.

Gülnar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çok yönlü soruşturmada, elde edilen güvenlik kamerası kayıtları, kriminal bulgular ve tanık ifadeleri doğrultusunda iki şüpheli belirlendi.

Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan zanlılardan biri tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, gülnar, jandarma, cinayet


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA