Başhakem Fırat Kök yönetiminde başlayan “Mersin CUP Tenis Europe U14 Turnuvası”, 15 farklı ülkeden 55 sporcunun katılımıyla Mersin Tenis İhtisas Kortları’nda gerçekleştiriliyor.
Başhakem Fırat Kök yönetiminde başlayan “Mersin CUP Tenis Europe U14 Turnuvası”, 15 farklı ülkeden 55 sporcunun katılımıyla Mersin Tenis İhtisas Kortları’nda gerçekleştiriliyor.
Mersin, uluslararası tenis heyecanına ev sahipliği yapıyor. Bir hafta boyunca devam edecek Mersin CUP Tenis Europe U14 Turnuvası, Mersin Tenis İhtisas Kortları’nda start aldı.
Turnuvaya yaklaşık 15 ülkeden 55 sporcu katılırken, müsabakalar sabah 10.00’da başlayıp öğleden sonra 14.00–15.00 saatleri arasında sona erecek. Çiftler müsabakaları yarın ya da sonraki gün başlayacak. Yarı final karşılaşmaları cumartesi, final müsabakaları ise pazar günü oynanacak.
MERSİN İÇİN BİR İLK
Başhakem Fırat Kök, turnuvanın önemine dikkat çekerek, “Mersin’de bu yaş grubunda uluslararası düzeyde ilk kez böyle bir organizasyon düzenleniyor. Daha önce kulübümüz Challenger seviyesinde büyük çaplı turnuvalara ev sahipliği yapmıştı. Ancak gençlerin ve çocukların katıldığı bu kategoride ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştiriyoruz” dedi.
|