ÖKKEŞ İŞÇİ
Gaziantep Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Gaziantep kültürünü yaşatmak ve hemşehrileri ile arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla 19 Ekim Pazar günü Gaziantep’in yöresel nohut dürümü ve ciğer kavurması ile anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.
Kuyuluk Piknik Alanı'nda düzenlenecek olan sahne etkinliğine Mersin'de yaşayan çok sayıda Gazianteplinin katılacağı bilgisini veren Gaziantep Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Gün, Mersin'de 200 bine yakın Gazianteplinin yaşadığını ve bu rakamın yaz sezonunda 500 bine kadar ulaştığını söyledi.
MERSİN VE GAZİANTEPLİLER PİKNİKTE BULUŞACAK
Gaziantep'in meşhur nohut dürümü ve ciğer kavurmasının ikram edileceği etkinliğe katılanlar memleket lezzetlerinin tadına bakmakla beraber keyifli bir gün geçirecek. Başkan Gün, etkinliğe Gaziantepliler ile birlikte Mersinlileri de davet etti.
|