İl Millî Eğitim Müdürlüğünde bayrak değişimi




Tarih: 22 Ekim 2025 Çarşamba 14:51


Mersin İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Muhammed Özdemirci, düzenlenen törenle görevi Fazilet Durmuş’tan devraldı.

 Kurum binası önünde ilçe millî eğitim müdürleri ve birim amirleri tarafından karşılanan Özdemirci için makamda resmi devir teslim töreni yapıldı. Devir teslim töreninde konuşan Muhammed Özdemirci, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Fazilet Durmuş'a teşekkür etti. Özdemirci, Mersin'de eğitim kalitesini daha da artırmak için özveriyle çalışacaklarını belirterek, "Eğitim bir ekip işidir. Bizler de tüm paydaşlarımızla birlikte çocuklarımızın geleceği için var gücümüzle çalışacağız." ifadelerini kullandı. Fazilet Durmuş, Muhammed Özdemirci'ye yeni görevinde muvaffakiyetler dileyerek görevinin hayırlı olmasını temenni etti. Ayrıca Durmuş: "Eğitim; emek, sevgi ve birliktelik gerektirir. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarıma, okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mersin eğitimine katkı sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum" dedi.

“MERSİN YOLCUĞUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Devir teslim töreninin ardından, İl Millî Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci görevine resmen başladı. Devir teslim töreninin ardından Suphi Öner Öğretmenevine geçilerek ilçe milli eğitim müdürleri ve birim amirleriyle tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Fazilet Durmuş: "Tam 2 yıl önce görevi devralmıştım, bu süre boyunca emeğimizin gücümüzün yettiği kadarıyla, Çamlıyayla'dan Anamur'a kadar bu şehrin çocukları için ekip ruhu içerisinde çalıştık. Biz eğitim camiası olarak her zaman güçlü olmalıyız, düşüncesiyle her zaman güçlü, moral motivasyonu yüksek bir ekip olarak çalıştık. Hepinize sunduğunuz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi bayrağımızı kıymetli müdürümüze devrediyoruz, Mersin'e kendi rengini de katarak hizmet edeceğine, yepyeni projelere imza atacağına inanıyorum. Eminim ki o da burası için gönlünü ortaya koyacaktır. Kıymetli müdürümüze Mersin yolcuğunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“İNSANLARIN KALBİNE DOKUNACAĞIZ, İNSAN ODAKLI OLACAĞIZ”

Özdemirci ise, kibar karşılamaları ve ilgileri için Durmuş'a teşekkürlerini iletti ve "Biz bayrağı Fazilet Hanımdan devraldık, inşallah ondan aldığımız bayrağı daha ileri taşıyacağız. Yapacağımız bütün işleri ekip ruhu içerisinde, Bakanlığımızın politikaları çerçevesinde ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında gerçekleştireceğiz. Elimizden geldiğince iş odaklı bir şekilde hizmet edeceğiz. Asıl niyetimiz bu vatana olan borcumuzu ödemek, çocuklarımızın geleceği için hizmet etmektir.  Görev süremiz boyunca insanların kalbine dokunacağız, insan odaklı olacağız. Son olarak hepinize teşekkür ediyor, bize bayrağı devreden Fazilet Durmuş'a yeni görevinde başarılar diliyorum. Bundan sonra sunacağı katkılardan dolayı da şimdiden canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. (Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA