Kültür Parkında DJ Şov




Tarih: 9 Temmuz 2020 Perşembe 16:59


Korona virüs nedeniyle birçok insan aylarca kendilerini evlerinde karantinaya almıştı. Normalleşme sürecinin başlamasıyla çoğu vatandaş kapalı alanda oturmak yerine sahillere akın etti. Adnan Menderes sahilinde bulunan Kültür Parkında da Mersin’in tanınmış DJ’lerinden Ozan Tozlu, Onur Bursa ve Çetin Şenol yaptıkları müzik etkinliği ile dinleyicilere eğlenceli bir akşam yaşattı. Amaçlarının karantina sürecinde sıkılan vatandaşları eğlenmek olduğunu söyleyen DJ Ozan Tozlu, Yenişehir Belediyesine de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Pandemi sürecinde uzun süre evlerinde kalan insanlar, normalleşme sürecinin başlamasıyla kendilerini parklara ve sahillere attı. Adnan Menderes sahilinde bulunan Kültür Parkı da Mersinli gençlerin yeni uğrak noktası oldu. Geçtiğimiz hafta Uğur Mumcu Parkında gerçekleştirilen canlı müzik etkinliği bu hafta da Kültür Parkında gerçekleşti. Gençlerin yoğun ilgi ile takip ettiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Mersin’in tanınmış DJ’lerinden Ozan Tozlu, Onur Bursa ve Çetin Şenol yaptıkları müzik etkinliği ile dinleyicilere eğlenceli bir akşam yaşattı. Yenişehir Belediyesinin de desteklediği etkinlikte dinleyiciler Mersin’de bu tür etkinliklerin daha fazla yapılmasını istediklerini söyledi.

 

“AMACIMIZ KARANTİNA SÜRECİNDE SIKILAN VATANDAŞLARI EĞLENDİREBİLMEK”

Etkinliği gönüllü olarak yaptıklarını söyleyen DJ Ozan Tozlu, “Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyoruz. Etkinliği yapabilmemiz için ricada bulunduk ve onlarda ellerinden gelen yardımı bizlere yaptılar. Amacımız korona virüs nedeniyle aylardır karantina da olan vatandaşlarımızı eğlendirmek. Bütün Mersin halkını etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 “HAFTADA İKİ GÜN OLMASI PLANLANIYOR” 

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan etkinliğin Pazar günü saat 19:30’da Kültür Parkında tekrar gerçekleştirileceği söylendi. Etkinliğin DJ’lerinden Ozan Tozlu, “Mersin halkını eğlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Hafta da iki gün canlı müzik dinletisinin olması planlanıyor. Bizim vatandaşlardan isteğimiz sosyal mesafe kuralına uyarak dinletilerimizi takip etmeleri” dedi.

 

 

 


Etiket: mersin, meü, mersinüniveritesi, akdeniz, mezitli, erdemli, silifke, toroslar, tarsus, mersinhaber


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA