Toros Üniversitesi’nde kayıt heyecanı başladı




Tarih: 1 Eylül 2020 Salı 09:58


YKS sonuçlarına göre Toros Üniversitesi’ni tercih ederek ilgili bölüm ve programlara yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, Bahçelievler Kampüsü’nde oluşturulan kayıt merkezinde kayıtlarını yaptırmaya başlarken, aileler ise çocuklarını bu heyecanlı günlerinde yalnız bırakmadı.

 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin kayıtlar esnasında herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm hazırlıkları günler öncesinden tamamlayan Toros Üniversitesi, öğrencilerin sorunsuz bir şekilde kayıtlarını yaptırabilmeleri için akademik ve idari personeli kayıtlarda görevlendirdi.

YKS 2020 sonuçlarına göre Toros Üniversitesi’ni kazanan öğrenciler, 4 Eylül’e kadar online.toros.edu.tr adresine girerek kayıtlarını yapabilecek. Öğrenciler kayıt işlemlerinin tamamını online.toros.edu.tr adresinden yapabileceği gibi isterlerse de Bahçelievler Kampüsünde kurulan kayıt merkezinden de yapabilecekler.(Haber Merkezi)


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA