Kuyuya düşen köpek kurtarıldı




Tarih: 16 Aralık 2020 Çarşamba 14:42


Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, bir çiftin ‘kızım’ dedikleri cocker cinsi köpeği, düştüğü kuyudan kurtardı.

Mezitli ilçesine bağlı Deniz Mahallesi’nde yaşayan bir çiftin 7 yaşındaki Lucy isimli cocker cinsi köpekleri yaşadıkları bölgede kayboldu. Yapılan aramalar sonucunda köpeğin, civardaki bir evin bahçesinde yer alan 10 metre derinliğindeki kuyuya düştüğü belirlendi. Bunu üzerine vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesini arayarak, yardım talebinde bulundu. Kısa sürede bölgeye varan ekipler, üzeri açık kuyuya inerek Lucy’i mahsur kaldığı yerden kurtardı ve sahiplerine kavuşturdu.

Köpeğin sahibi Yusuf Keskin, Lucy’nin bulunmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Saat 13.30 sularında kızımızı kaybettik, kaçtı. Akşama kadar arama sonuçlarımız yanıt bulmadı. Duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin eline sağlık” dedi. (İHA)


Etiket: mersinhaber, mezitli, köpek, kurtarma


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA